Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До Чопської міської ради можна надіслати електронну петицію

0

Чопська міська рада перша серед міських і селищних рад Закарпаття створила розділ «Електронні петиції», де кожен мешканець міста Чопа має можливість подати  звернення до міської влади через мережу інтернет.

Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» в електронній петиції має бути викладено суть звернення, зазначено прізвище, ім’я, по-батькові автора (ініціатора) електронної петиції, адресу електронної пошти. На офіційному веб-сайті Чопської міської обов’язково зазначатиметься дата початку збору підписів та інформація щодо загальної кількості та переліку осіб, які підписали електронну петицію.

Електронна петиція, адресована Чопській міській раді, розглядається за умови збору на її підтримку не менш як 100 підписів мешканців міста Чоп протягом не більше 90 днів з дня оприлюднення петиції.

Під час розгляду електронної петиції буде здійснюватися аналіз того, чи дійсно громадянин, який підписався, є мешканцем міста Чоп і проживає на його території, чи він є фейком.

Запрошуємо усіх бажаючих мешканців нашого міста бути небайдужими, дотримуючись вимог чинного законодавства, скористатися цією електронною послугою, яку можна знайти за посиланням.