Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Вихованці Чопської дитячої музичної школи візьмуть участь у фінальному турі обласного конкурсу фортепіанних ансамблів

0

6 лютого в залі дитячої музичної школи ім. П.І. Чайковського в місті Ужгород відбувся відбірковий ІІ тур обласного конкурсу фортепіанних ансамблів.

Переможці цього конкурсу зможуть представляти свої заклади в обласному заключному турі, який відбудеться 17 лютого в обласному центрі. Ми пишаємося успіхами наших учнів, які у складній боротьбі і великій конкуренції  достойно вибороли призові місця у ІІ турі, що дозволить їм поборотися за перемогу в області.

В категорії А  фортепіанний дует Радойчич Фридеріка ( ІІІ кл.) та Ковач Ніколетта (ІV кл.), викладачі Гісем Маргарета Йожефівна, Гурковська Віора Міклошівна, посів  І місце; фортепіанне тріо Сілва Камілла (ІІ кл.), Молнар Мілана (ІІ кл.), Росоха Софія (ІІ кл.), викладач Заяць Наталія Валентинівна – ІІІ місце.

В категорії Б  фортепіанний дует Бабунич Діана (V кл.) та Дроздова Олександра (V кл.), викладачі Дроздова Єва Федорівна, Гурковська Віра Міклошівна посів І місце;  фортепіанні дуети Скира Анастасія  та Клемишова Катерина (VІІ кл.); Сабо Естер та Федич Каріна (VІ кл.), викладач  Притула   Корнелія  Яношівна – ІІІ місце.