Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Соборності України та 70-річниці утворення Закарпатської області у складі України

0

Сьогодні, 22 січня 2016 року о 13.00. годині в залі засідань Чопської міської ради відбулося урочисте зібрання з нагоди святкування Дня Соборності України та 70-ої річниці утворення Закарпатської області в складі України.

В зазначеному заході прийняли участь учасники АТО, полковник військової частини Т-0300 Приходько Станіслав Сергійович, заступник командира Чопського прикордонного загону Семаков Альберт Валерійович, які привітали присутніх з річницею Дня Соборності України та 70 річницею утворення Закарпатської області в складі України.

Учні Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 та музичної школи (Павлечко Анна та Гусейнова Ксенія) привітали віршами та музичними номерами всіх присутніх.

Міський голова відзначив грамотами учасників АТО, які відстоювали і відстоюють Соборність України.

Крім того було  відзначено міських волонтерів, членів комітету Солдатських матерів  Сігайову В.В. та Вересюк К.І., які своєю материнською теплотою, щедрим серцем та небайдужістю підтримують наших хлопців на передовій та допомагають покращити умови їхнього перебування на передовій.

Висловлюємо всім щиру подяку за участь у відзначенні цього важливого для всієї  країни свята – Дня Соборності України та 70–ої річниці утворення Закарпатської області у складі України та низько вклоняємося тим,  хто захищав та зараз захищає Соборність нашої держави.

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

Чопська міська рада