Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території та звіту по стратегічний екологічний оцінці документа державного планування

0

Чопська міська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території та звіту по стратегічний екологічний оцінці документа державного планування.

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ:  «Детальний план території для будівництва та обслуговування Української Православної церкви, за адресою   с. Петрівка, вул. Гагаріна, Чопської територіальної громади».

Мета розробки детального плану – уточнення планувальної структури і функціонального призначення проектованої земельної ділянки.

Проект детального плану розроблено на підставі рішення VIII сесії 7 скликання Соловківської сільської ради від  20.09.2016р. № 104-8/2016.

Замовник містобудівної документації –  Чопська міська рада.

Розробник проекту Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку – архітектор Вошко Т. В.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАЄ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ

ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Чопська міська рада.

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення 29.10.2021року на сайті Чопської територіальної громади за адресою:       e-mail  Сhop@fd.carpathia.gov.ua  та триватиме до 29.11.2021 року.

ДАТА, ЧАС, МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ 30 листопада 2021 року о 10.00 годині у адмінприміщенні міської ради за адресою: м. Чоп, Закарпатська область, вул. Берег, 2.  e-mail  Сhop@fd.carpathia.gov.ua, відбудуться громадські слухання з призентацією та експонуванням проекту. Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна у відділі архітектури та містобудування за адресою с. Соломоново, вул. Миру, 2.

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА   СТРОКИ ПОДАННЯЗАУВАЖЕНЬ ТА ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції подавати до Чопської міської ради за адресою: м. Чоп, Закарпатська область, вул. Берег, 2.  e-mail  Сhop@fd.carpathia.gov.ua.

Строк подання зауважень і пропозицій до 29.11.2021 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня.