Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення щодо необхідності погашення заборгованості надання послуг по вивезенню побутових відходів

0

Шановні мешканці міста Чоп!

З 01.07.2021 року Комунальне підприємство Чопської міської Ради «Чистий Чоп» припинило надання послуг по вивезенню побутових відходів у населення. Новим надавачем послуги є ТОВ «АВЕ Ужгород». На сьогодні проходить процедура укладення нових договорів на вивезення ТПВ та роздача нових сміттєвих контейнерів (120 літрів).

У зв’язку з цим повідомляємо, що протягом 22-30 липня 2021 року КП ЧМР «Чистий Чоп» буде здійснювати вилучення сміттєвих контейнерів, які раніше були передані під розписку мешканцям міста. Просимо повертати контейнери в чистому вигляді та в технічно справному стані.

Також повідомляємо про необхідність термінового погашення заборгованості за надані послуги по вивезенню сміття в строк до 01.08.2021 року. Із метою стабілізації фінансового стану підприємство буде змушене звернутися до суду про отримання судових наказів на стягнення заборгованості в порядку наказного провадження по всім боржникам.

Примусове стягнення заборгованості планується розпочатися з 10.08.2021 року.

Окремо наголошую, що КП ЧМР «Чистий Чоп» готове йти на зустріч (шляхом укладення угод про поетапну виплату боргу) тим мешканцям міста, які через скрутне фінансове положення тимчасово не мають можливості погасити всю наявну заборгованість.

Директор КП ЧМР «Чистий Чоп»
Ростислав Петрушко