Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

В освітніх закладах презентували перший карпатський журнал для дітей “Чарівний ліхтарик” (ФОТО)

0

Сьогодні, 26 травня, до вихованців закладу дошкільної освіти “Казка” м. Чоп та учнів початкових класів Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені завітав головний редактор першого карпатського журналу для дітей “Чарівний ліхтарик” Жанна Хома, яка розповіла малечі про основних персонажів видання. Разом із маленьким хлопчиком Дарчиком і песиком Міккі дітлахи мають можливість ознайомитися з різноманітними рубриками журналу, серед яких: комікси, майстер класи, конкурси, казки, математичні і мовні завдання тощо.

Для того, аби урізноманітнити видання зробили інтерактивним: при скануванні маркованих сторінок із QR-кодами за допомогою гаджетів діти можуть послухати пісні та вірші, ознайомитися з анімованими персонажами, переглянути цікаві майстер-класи. Як зазначила головна редакторка, журнал адаптований до вимог Нової української школи та Міністерства освіти України.

Із січня цього року журнал для дітей “Чарівний ліхтарик” придбаний і для навчальних закладів Чопської міської територіальної громади. Він сприяє вчителям і викладачам під час занять із дошкільниками, учнями початкових класів у ЗДО та ЗЗСО, допомагає батькам проводити розвивальні вправи із дітьми вдома.