Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулися засідання постійних депутатських комісій (ФОТО)

0

Сьогодні, 11 травня, відбулися засідання постійних депутатських комісій із питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку; законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики.

Під час розгляду порядку денного питань членами комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку було рекомендовано направити проєкт “Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки” на доопрацювання, “Про внесення змін до міської програми з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп на 2020-2022 роки” — рекомендовано до розгляду зі змінами, а до Положення про Відділ міського господарства Чопської міської ради зміни не вносити. Інші питання порядку денного були рекомендовані до розгляду на засіданні 5 сесії восьмого скликання.

На засіданні постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики обговорили усі питання порядку денного комісії та пропонували їх до розгляду на засіданні чергової сесії, котра відбудеться завтра, 12 травня.