Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопській МТГ продовжується поточний ремонт дорожнього покриття (ФОТО)

0

Після нетривалої перерви, пов’язаної з пасхальними святами, відновилися роботи з поточного ремонту доріг нашої територіальної громади.

Минулого тижня тижня асфальтування проводилось в найвіддаленіших селах громади: Соловка, Есень та Петрівка. Виконано наступний об’єм робіт:у Соловці відновлено 734 м², Есені – 873 м² та Петрівці – 405 м². Ремонтники найближчим часом ще повернуться туди, щоб виконати роботи по підсипці узбіччя відремонтованих ділянок доріг.

Сьогодні розпочалися роботи по асфальтуванню в селах Червоне (вул.Зелена, Молодіжна, Шкільна, Вербова), Тисаашвань (вул.Петефі), Тисауйфалу (вул.Миру), а потім дві бригади дорожників повернуться до Чопа.

У Чопі заплановано відновити заїзди до вулиці Миру 19, 21, проспект Залізничників 2А, та підготовлені ділянки /ямковий ремонт/ по вулицях міста. У планах на найближчі кілька тижнів – продовження ямкового ремонту по місту Чоп та в Соломоново. Також незабаром в місті розпочнуться роботи по поточному ремонту пошкоджених ділянок вулиць вимощених брукiвкою (вул. Йосипа Бокшая, Головна та Берег).

Крім того, не забуваємо про вулиці, яким потрібен не поточний, а капітальний ремонт. Вже виготовлено проєктно-кошторисну документацію на вулиці – Петефі в селі Тисаашвань, Шевченка в селі Петрівка, Пажіт в селі Есень. На черзі розробка проєктно-кошторисної документації та її експертиза на вулиці Вербова в Червоному та вулиці Петефі в Тисауйфалу.

Це те, що стосується доріг і вулиць нашої територіальної громади.

Але є ще районні автомобільні шляхи, ремонт яких може виконати тільки балансоутримувач – ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області». І тут Чопська міська рада може тільки допомагати. Що вона і робить:  розроблено і передано державному підприємству проєктно-кошторисну документацію з позитивним висновком експертизи, а також підтвердженням співфінансування робіт по капітальному ремонту доріг Чоп-Тисаашвань, Есень-Петрівка, Соломоново-Чоп.

Крім того, по території нашої громади проходить обласний автомобільний шлях – О-070106 Горонглаб – Соловка – Червоне, капітальний ремонт якої почався в 2020 році у рамках президентської програми «Велике будівництво». У рамках цієї програми в цьому році також почалися роботи по капітальному ремонту ще однієї дороги, яка проходить по території громади – дороги М06 (Київ-Чоп) на ділянці Розівка – Чоп.