Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення Чопської міської ради Закарпатської області «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2022 рік»

0

Проєкт рішення розроблений згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. № 308. Відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження щодо встановлення  розмірів ставок місцевих податків і зборів відноситься до виключної компетенції органів місцевого самоврядування.

Проєкт рішення Чопської міської ради «Про встановлення місцевих податків  та зборів на 2022 рік» та аналіз регуляторного впливу до нього розміщено на офіційному сайті Чопської міської ради у мережі Інтернет у розділі «Регуляторні акти. Проєкти», режим доступу за посиланням  http://old.chopska-gromada.gov.ua/проєкти .

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу.

Проєктом рішення «Про встановлення місцевих податків  та зборів на 2022 рік» визначено ставки земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, єдиного податку та туристичного збору, механізм справляння місцевих податків і зборів на території Чопської міської територіальної громади.

Адреса: 89502, Україна, Закарпатська область, м. Чоп, вул. Берег, 2,

Телефон/Факс: 0312-71-12-42; email: chop@fd.carpathia.gov.ua

Відповідальна особа – Абрамова Наталя Федорівна, начальник фінансового управління Чопської міської ради.