Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про скликання засідання 4 сесії VIIІ скликання

0

У четвер, 8 квітня, у залі засідань Чопської міської ради о 10.00 год. відбудеться засідання 3 сесії Чопської міської ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

  1. Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства Чопської міської ради «Чистий Чоп».
  2. Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства Чопської міської ради «Водоканал Чоп».
  3. Про внесення змін до Програми проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення у м.Чоп, що підлягають викупу шляхом продажу на 2021-2023 роки.
  4. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги, що розташовані на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.
  5. Про внесення змін до Програми розвитку органів місцевого самоврядування  на  2021-2025  роки.
  6. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  7. Про внесення змін до програми «Питна вода населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».
  8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  9. Про затвердження програми «Проведення дворазової (весняно-осінньої) суцільної дератизації  на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік».
  10. Про внесення змін до Програми оповіщення м. Чоп на 2021-2022 роки.
  11. Про затвердження Програми підтримки 7 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області на 2021 рік.
  12. Про затвердження Програми  організації та забезпечення мобілізаційної підготовки, територіальної оборони, призову на строкову службу та військово- патріотичного виховання населення Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.
  13. Про затвердження Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у відділах, відділеннях прикордонної служби на українсько-угорському державному кордоні (на ділянці відповідальності Чопського прикордонного загону), розташованих на території  населених пунктів Чопської  міської територіальної громади на 2021 рік.
  14. Про затвердження Програми забезпечення державної безпеки, протидії тероризму, контрабанді, корупції та організованій злочинності на 2021 рік.
  15. Про затвердження Програми профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Чопської  міської територіальної громади на 2021 рік.
  16. Про затвердження Договору про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету на надання соціальних послуг громадянам Чопської міської територіальної громади.
  17. Про впорядкування штатних нормативів Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 та Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім. І.Сечені.
  18. Про внесення змін до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  19. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2020р. № 29«Про бюджет Чопської міської територіальної громади  на 2021 рік».
  20. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Соломоново» Соломонівської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області.
  21. Про внесення змін до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради.
  22. Про внесення об’єкту оренди до Переліку другого типу.
  23. Про передачу в оренду майна без проведення аукціону.
  24. Про передачу в оренду майна без проведення аукціону.
  25. Про затвердження Положення про цільовий фонд Чопської міської ради.
  26. Про внесення змін до рішення 35 сесії 7 скликання Чопської міської ради від 19.12.2018р. №23 та затвердження Положення про фінансове управління Чопської міської ради в новій редакції.
  27. Про затвердження договору про передачу нерухомого майна в оперативне управління.
  28. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету  Чопської міської  ради.
  29. Про надання дозволу на розробку технічної документації  щодо інвентаризації земель с.Тисаашвань та с.Тисауйфалу.
  30. Про внесення змін до рішення 3 сесії 8 скликання Чопської міської ради від 02.03.2021р. № 32
  31. Про поновлення договору оренди земельної ділянки.
  32. Про встановлення ставок при визначенні розміру орендної плати.
  33. Про встановлення ставок при визначенні розміру орендної плати.
  34. Про встановлення ставок при визначенні розміру орендної плати.
  35. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  38. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  39. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  40. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства.
  41. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства.
  42. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства.
  43. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства.
  44. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок та надання у власність згідно сертифікатів на земельну частку (пай).
  45. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) згідно сертифікатів на земельну частку (пай).
  46. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок.
  47. Різне.