Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У КЗ “Центр культури та дозвілля Чопської МТГ” провели онлайн проєкт “На крилах Лесиної поезії” (ФОТО)

0

25 лютого 2021 року вся Україна відзначала 150-річницю від дня народження видатної української письменниці та громадської діячки Лесі Українки.

Не залишилися осторонь і працівники КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ»,  в особі керівника театральної студії «КРиЛА» Оксани Волос, яка організувала онлайн проєкт «На крилах Лесиної поезії».

Майже всіма вихованцями студії, різного віку від 5 до 14 років,  було вивчено і відзнято декламування творів видатної письменниці та опубліковані на сторінці закладу в мережі Фейсбук.

Дирекція КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» подякувала всім студійцям за роботу та вручила дипломи за участь, за популяризацію творів поетеси, за вміння розкрити свій талант отримали такі декламатори: Віталій Капко, Анна Кондратюк, Антоніна Чижмар, Роман Вересюк, Інеса Волос, Анна Зубець, Юля Зубець.

З 5 по 25 лютого в  КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР  був оголошений онлайн проєкт «Поетична квітка України», в якому взяли участь понад 150 виконавців з різних куточків Закарпаття, а також Львівської та Чернівецької областей. Поважна комісія продивившись весь матеріал, вирішила нагородити 7 учасників, серед яких Оксана Волос – заступник директора з культурно-масової, інформаційної та науково-методичної роботи КЗ «Центр культури та дозвілля» Чопської МТГ, керівник театральної студії «КРиЛА».