Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення

0

У четвер, 25 лютого, о 14.30 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення з наступним порядком денним:

1. Про встановлення вартості та розміру плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Чопської міської територіальної громади.
2. Про внесення змін до штату управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради Закарпатської області.
3. Про внесення змін до рішення першого засідання другої сесії восьмого скликання Чопської міської ради від 23 грудня 2020 року № 55 «Про вхід до складу засновника навчальних закладів, розташованих на території Чопської міської територіальної громади».
4. Про перейменування закладів освіти Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області та затвердження їх Статутів у новій редакції.
5. Про зміну засновника, назв закладів дошкільної освіти та затвердження Статутів у новій редакції закладів дошкільної освіти.
6. Про внесення змін до рішення третього засідання другої сесії восьмого скликання Чопської міської ради від 29 січня 2021 року № 69«Про створення комунального закладу «Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області»»
7. Про внесення змін до рішення третього засідання другої сесії восьмого скликання Чопської міської ради від 29 січня 2021 року № 70«Про створення комунального закладу «Публічна бібліотека Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області»».
8. Про перейменування Чопської дитячої музичної школи Чопської міської ради Закарпатської області та затвердження її Статуту у новій редакції.
9. Про перейменування Міської дитячо-юнацької спортивної школи Чопської міської ради Закарпатської області та затвердження її Статуту у новій редакції.
10. Про передачу майна в оперативне управління.
11. Різне.