Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До уваги батьків дітей з інвалідністю

0

У січні 2021 року були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 № 309, а саме:

- уточнено перелік документів, необхідних для отримання послуги;

- встановлено першочерговість забезпечення реабілітаційними послугами дітей, які не отримали таких послуг в попередньому бюджетному році через відсутність бюджетних коштів або у зв’язку з хворобою;

- встановлено необхідність оприлюднення на офіційному вебсайті інформації щодо кількості зареєстрованих заяв та стану проходження черговості;

- визначені повноваження місцевих органів та реабілітаційних установ щодо наповнення Централізованого банку даних з проблем інвалідності.

Станом на 09.02.2021 року до Управління праці та соціального захисту населення Чопської міської ради подано 3 заяви від батьків дітей про направлення до реабілітаційної установи.

На 2021 рік Управлінню виділено 32,0 тис. грн. з державного бюджету для забезпечення дітей реабілітаційними послугами згідно вищевказаного Порядку.

Більш детальну інформацію щодо забезпечення дитини реабілітаційними заходами можна отримати, звернувшись до каб. № 11  Управління за телефоном  71-10-69 або через вебсайт Чопської міської ради.