Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення

0

У понеділок, 25 січня, о 15.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення з наступним порядком денним:

1. Про звернення міської ради щодо необхідності відкриття пункту пропуску на українсько – словацькому кордоні.
2. Про затвердження Регламенту Чопської міської ради VІІІ скликання.
3. Про внесення змін в штатний розпис Соломонівського закладу дошкільної освіти ,,Усмішка”.
4. Про проведення конкурсу на визначення опорних закладів освіти серед закладів загальної середньої освіти Чопської міської територіальної громади
5. Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посад директорів комунальних закладів культури Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області.
6. Про створення комунального закладу «Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області».
7. Про створення комунального закладу «Публічна бібліотека Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області»
8. Різне.