Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про заборону перевезення громадським транспортом

0

Шановні мешканці міста Чоп!

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.09.2020 року місто Чоп віднесено до «червоної зони».

Із 00:00 год. 14 вересня 2020 року по всій території міста Чоп забороняються: регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному сполученні, крім перевезення:

- легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років;

- службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції.

Зауважуємо, що посадка і висадка у приміських і пасажирських поїздах, маршрутних автобусах у місті Чоп здійснюватися не буде!