Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Положення “Почесна відзнака Чопської міської ради”

0

Додаток 3
до рішення Чопської міської ради
від 29 червня 2005 р. №3 

 

ПОЛОЖЕННЯ
про Почесну відзнаку Чопської міської ради

1. Почесна відзнака Чопської міської ради є заохоченням Чопської міської ради громадян та мешканців міста за заслуги перед територіальною громадою міста Чоп, які своєю працею зробили вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток міста, місцеве самоврядування, виявили високий професіоналізм.

Нагороджені Почесною відзнакою Чопської міської ради можуть бути удостоєні цієї ж нагороди за нові заслуги, але не раніше ніж через три роки.

2. Почесною відзнакою Чопської міської ради нагороджуються громадяни України, мешканці міста, працівники підприємств, установ і організацій усіх форм власності, а також громадяни інших держав за значний особистий внесок у сфері питань, зазначених у пункті 1 цього Положення, а також з нагоди професійних свят і ювілейних дат.

3. Подання про нагородження Почесною відзнакою Чопської міської ради вносяться міському голові секретарями міської ради та виконавчого комітету, заступниками міського голови, постійними комісіями міської ради.

Підготовка матеріалів до розгляду Чопським міським головою здійснюється організаційно-правовим відділом виконавчого комітету Чопської міської ради.

4. Клопотання про нагородження Почесною відзнакою Чопської міської ради перед посадовими особами та органами, зазначеними в пункті 3 цього Положення, можуть подавати трудові колективи, громадські об’єднання, підприємства, установи та організації незалежно від форм власності.

Клопотання вносяться не пізніше ніж за 14 днів до визначеної дати вручення.

В окремих випадках міський голова одноособово може вирішити питання про нагородження тієї або іншої особи Почесною відзнакою Чопської міської ради, винісши про це розпорядження.

5. Одночасно з пропозиціями на кожну особу, яка представляється до нагородження Почесною відзнакою Чопської міської ради, подаються такі документи:

- подання посадових осіб та керівників суб’єктів, зазначених у пункті 3 цього Положення, та клопотання суб’єктів, зазначених у пункті 4 цього Положення;

- відомості про досягнення особи, яка заслуговує на відзначення нагородою.

6. Про нагородження Почесною відзнакою Чопської міської ради видається розпорядження Чопського міського голови.

Облік і реєстрацію нагороджень Почесною відзнакою Чопської міської ради здійснює спеціаліст по зверненням громадян організаційно-правового відділу виконавчого комітету Чопської міської ради.

7. Вручення Почесної відзнаки Чопської міської ради від її імені проводиться в урочистій обстановці, як правило Чопським міським головою. За рішенням Чопського міського голови вручення Почесної відзнаки Чопської міської ради може проводитись в іншому порядку.

Разом з Почесною відзнакою Чопської міської ради нагородженому може вручатись грошова винагорода або цінний подарунок.