Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення для приватних підприємців

0

Шановні приватні підприємці міста Чоп!

На засіданні 51 сесії VII скликання від 18.05.2020 року було прийняте рішення №1 “Про внесення змін до рішення міської ради від 19.06.2019р. №9  “Про встановлення місцевих податків та зборів в м. Чоп на 2020 рік”, відповідно до якого:

“Тимчасово на період з 01.05.2020р. по 30.06.2020р. встановити ставку єдиного податку для платників I та II груп спрощеної системи оподаткування, робота яких заборонена постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211, за заявою платника із зазначенням місця здійснення та видів діяльності у таких розмірах:

для першої групи платників єдиного податку  – 0 відсотків розміру  прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року;

- для другої групи платників єдиного податку  – 0 відсотків розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року”.

Відповідно до роз’яснення податківців для застосування нульових ставок єдиного податку суб’єкту господарювання необхідно подати заяву до податкового органу (Ужгородського управління Головного Управління ДФС у Закарпатській) із зазначенням місця здійснення та видів діяльності.

Під час карантину таку заяву можна подати в електронній формі з застосуванням ЄЦП, поштою або через спеціальну скриньку в приміщенні податкової.