Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 49 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 11 березня, відбулося засідання 49 сесії Чопської міської ради VII скликання. На порядку денному було розглянуто 16 проектів рішень сесії, серед яких 2 додаткові.

До початку засідання очільник Чопа запросив присутніх на звітування Чопського міського голови перед територіальною громадою про пророблену роботу за 2019 рік, яке відбудеться 21 березня о 16.00 год. у Чопському міському Будинку культури.

Засідання розпочалося з привітання міських обранців, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Порядок денний стартував із розгляду питання щодо скасування рішення виконавчого комітету від 20 лютого 2020 року №29 “Про встановлення тарифу на послуги ринку”. Також було прийнято 4 рішення щодо земельних питань.

Депутати внесли зміни до бюджету міста на 2020 рік і до Програми розвитку земельних відносин на території м. Чоп на 2019-2021 рр., до міської цільової комплексної Програми “Турбота” на 2019-2020 рр. та Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам міста Чоп за зверненнями до міського голови, до Міської програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2019-2021 роки, до Програми утримання закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги у місті Чоп на 2020 рік, до Програми благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки, до міської цільової Програми “Питна вода 2006-2020 роки”, до Програми капітального ремонту житлового фонду м. Чоп на 2019 – 2020 роки, до Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Чоп на 2019-2020 роки, до Програми комплексного розвитку території м. Чоп на 2016-2020 роки. Разом із тим встановлено розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів.

У різному було зазначено, що до міської ради надійшов лист від АТ “Українська залізниця” філії “Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд” ВСП “Львівське територіальне управління” щодо передачі об’єктів інженерної інфраструктури водопровідно-каналізаційного господарства АТ “Укрзалізниця” та майна, котре перебуває в користуванні КНП ЧМР “Чопська міська лікарня”, до майна територіального громади.

Збережену онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням.