Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про внесення змін до порядку денного засідання 48 сесії VII скликання

0

Відповідно до розпорядження Чопського міського голови від 17.02.2020 року №29 виключено з порядку денного засідання 48 сесії VII скликання комітету Чопської міської ради, яке відбудеться 26 лютого, наступний пункт “Про затвердження Регламенту Управління Центр надання адміністративних послуг Чопської міської ради”:

Відповідно порядок денний буде наступним:

1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права сервітуту.
2. Про поновлення договору оренди земельної ділянки.
3. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
4. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
5. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
6. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
7. Про внесення змін до рішення 40-ї сесії 7-го скликання Чопської міської ради від 15 травня 2019 року №14.
8. Про виконання бюджету міста за січень – грудень 2019 року.
9. Про прийняття на баланс об’єкту комунальної власності.
10. Про згоду на прийняття до комунальної власності.
11. Про план роботи Чопської міської ради на І півріччя 2020 року.
12. Різне.