Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Звіти про діяльність наглядової ради за 2019 рік

0

Протягом 2019 року Наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій проведено 2 засідання, про що свідчать протоколи №№ 1 та 2.

На зазначених засідання було розглянуто питання:

  1. Про ліквідацію Органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Каштан».
  2. Про повторний розгляд звернення щодо приватизації кімнати № 28 по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп.
  3. Про повторний розгляд звернення щодо приватизації кімнати № 45 по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп.
  4. Про повторний розгляд звернення щодо приватизації кімнат № 25/34а по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп.
  5. Інше.

Прийнято 2 (два) рішення про відмову в приватизації кімнат в гуртожитку та 1 (одне) рішення про перевірку факту проживання наймача у кімнаті № 28 гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп за 2018 рік.

Розглядалось питання щодо заборгованості мешканців гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп за комунальні послуги, які з 2018 року не здійснюють оплату за спожиті житлово-комунальні послуги.

Оскільки, Орган самоорганізації населення «Будинковий комітет «Каштан» з 11.12.2018 року ліквідовано, засідання наглядової ради протягом ІІ-IV кварталів 2019 року не проводились, заяви про розподіл та приватизацію житла в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп не розглядались.

Станом на 15.12.2019 року Наглядова рада з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій, яка була створена рішенням виконавчого комітету Чопської міської ради від 15.12.2016 року № 225, припинила свою дію.

Правовим відділом Чопської міської ради розроблено та оприлюднено у відповідності до вимог статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» проект рішення «Про утворення наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій», яким буде утворено та затверджено новий склад відповідної наглядової ради.