Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики (ФОТО)

0

Сьогодні, 16 грудня, відбулося засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики.

Члени комісії розглянули питання про внесення змін до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради, про затвердження плану підготовки проектів регуляторних актів в сфері господарської діяльності на 2020 рік та про міський бюджет м. Чоп на 2020 рік, які рекомендували на затвердження сесії. Також було обговорено додаткове питання порядку денного щодо внесення змін до Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у відділах прикордонної служби на українсько-угорському державному кордоні (на ділянці відповідальності Чопського прикордонного загону), розташованих на території міста Чоп, на 2019 рік.

Наостанок секретар міської ради ознайомив присутніх із усіма проектами рішень, які виносяться на засідання 46 сесії, котра відбудеться 18 грудня.