Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про конкурсний відбір суб’єкту оціночної діяльності

0

Відомості про об’єкти оцінки: вбудовані нежитлові приміщення загальною площею 277,2 м2, розташованих за адресою: Закарпатська обл. м.Чоп провул. Прикордонний, буд.7А/1, в тому числі:

- Вбудовані нежитлові приміщення поз.№1-12 загальною площею 191,7 м2 Місцезнаходження об’єкту оцінки: Закарпатська обл. м.Чоп провул. Прикордонний, буд.7А/1;

- Вбудовані нежитлові приміщення поз.№13-22 загальною площею  85,5 м2 Місцезнаходження об’єкту оцінки: Закарпатська обл. м.Чоп провул. Прикордонний, буд.7А/1;

Мета оцінки – визначення ринкової вартості об’єкту для встановлення орендної плати. Орендодавець зазначених об’єктів – виконавчий комітет Чопської міської ради.

Умови та вимоги до учасників конкурсу: найнижча ціна виконання робіт з оцінки майна;

Строки виконання робіт – не більше 10 календарних днів; досвід учасника конкурсу з оцінки подібного майна; наявність підтверджуючих документів.

Документи, що подаються для участі у конкурсі: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів  оціночної діяльності; копія установчого документа учасника; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності виданого Фондом державного майна України; копія свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювача.

Інформація про учасника (документ, який містить відомості про досвід учасника з оцінки подібного майна) конкурсної пропозиції подається в запечатаному конверті (повинна містити пропозицію щодо ціни виконання робіт та строки виконання робіт з оцінки майна у календарних днях). Конкурсна пропозиція та документи на участь у конкурсі подаються учасником протягом 14 календарних днів з моменту публікації оголошення (16 листопада) до Чопської міської ради за адресою: 89502 м. Чоп вул. Берег, 2. тел.: (0312) 71-12-42.

Конкурс буде проведено 5 грудня 2019 року о 9:00 год. за адресою 89502 м. Чоп, вул. Берег,2 (ІІ поверх, каб. № 3 ). Конкурсна комісія знаходиться за адресою: м. Чоп вул. Берег, 2.Тел.:(0312) 71-12-42.