Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Нагадування про зміну місця розташування сміттєвих майданчиків

0

Шановні мешканці міста Чоп!

Нагадуємо, що на прохання жителів багатоквартирних будинків вулиці Миру Комунальним підприємством Чопської міської Ради “Чистий Чоп” було прийнято рішення про зміну локації сміттєвих контейнерів, розміщених на розі вулиці Миру та проспекту Залізничників.

Наголошуємо, що 2 контейнера розташовано  у дворі будинків по вул. Миру, 15 та проспекту Залізничників, 1 для обслуговування мешканців виключно цих будинків, а 3 контейнера — біля трансформаторної підстанції для обслуговування мешканців будинків по вул. Миру, 17, 19, 21 та мешканців будинків по проспекту Залізничників, 2А, 2Б, 2В, 2Г.

Сміттєві контейнери розміщені на розі проспект Залізничників та вулиці Берег залишаються для обслуговування решти прилеглих багатоквартирних будинків: просп. Залізничників, 1, 3, 4 та Берег, 18.

Разом із тим наголошуємо, щоб мешканці були уважними та  не викидали більше сміття на перехресті  вулиці Миру та проспекту Залізничників, оскільки це буде порушенням правил благоустрою: відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.