Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів

0

Виконавчий комітет Чопської міської ради повідомляє про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів.

Місцезнаходження: 89502, Україна, Закарпатська область, м. Чоп, вулиця Берег, 2. Електронна адреса: chop@fd.carpathia.gov.ua.

Уповноважені особи: Горинецький Анатолій Йосипович, заступник голови конкурсної комісії, Островська Оксана Миколаївна, секретар комісії.

Кваліфікаційні вимоги, характеристика території, де повинні надаватися послуги, об’єкти утворення відходів, визначено конкурсною документацією.

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

На конверті з конкурсною пропозицією повинно бути зазначено великими літерами «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ», маркування: «Не відкривати до 24.04.2019 року 10.00 години за київським часом».

 З повним текстом конкурсної документації можливо ознайомитися в Чопській міській раді (м. Чоп, вулиця Берег, 2, кабінет № 11, 17) або на сайті ради old.chopska-gromada.gov.ua (Рішеннях виконавчого комітету від 21.03.2019 року №54 “Про підготовку та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів”).