Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про конкурсний відбір суб’єкту оціночної діяльності

0

Чопська міська рада інформує про оголошення конкурсного відбору суб’єкту оціночної діяльності

Відомості про об’єкти оцінки: вбудоване нежитлове приміщення багатоповерхового житлового будинку загальною площею 65,8 м2.

Місцезнаходження об’єктів оцінки: м. Чоп вул. Миру 4а.

Мета оцінки – визначення ринкової вартості об’єкту для встановлення орендної плати та впорядкування умов договору оренди.

Орендодавець зазначених об’єктів – виконавчий комітет Чопської міської ради.

Умови та вимоги до учасників конкурсу: найнижча ціна виконання робіт з оцінки майна.

Строки виконання робіт – не більше 10 календарних днів; досвід учасника конкурсу з оцінки подібного майна; наявність підтверджуючих документів.

Документи, що подаються для участі у конкурсі: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів  оціночної діяльності; копія установчого документа учасника; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності виданого Фондом державного майна України; копія свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювача.

Інформація про учасника (документ, який містить відомості про досвід учасника з оцінки подібного майна) конкурсної пропозиції подається в запечатаному конверті (повинна містити пропозицію щодо ціни виконання робіт та строки виконання робіт з оцінки майна у календарних днях). Конкурсна пропозиція та документи на участь у конкурсі подаються учасником протягом 14 календарних днів з моменту публікації оголошення до Чопської міської ради за адресою: 89502 м. Чоп вул. Берег, 2. тел.: (0312) 71-12-42.

Конкурс буде проведено 5 квітня 2019 року об 10:00 год. за адресою 89502 м. Чоп, вул. Берег,2 (ІІ поверх, каб. № 3 ). Конкурсна комісія знаходиться за адресою: м. Чоп вул. Берег, 2.Тел.:(0312) 71-12-42.