Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання постійної комісії з питань земельних відносин та містобудування

0

У середу, 27 лютого, о 14.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань земельних відносин та містобудування з наступним порядком денним:

1. Про затвердження детального плану території по вул. Берег, 12 в м. Чоп.
2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для укладання договору оренди земельної ділянки.
3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для укладання договору оренди земельної ділянки.
4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для укладання договору оренди земельної ділянки.
5. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
6. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
7. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
8. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
9. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
10. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд
11. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
12. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
13. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
14. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
15. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок.
16. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельних ділянок.
17. Різне.