Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про намір передати майно в оренду

0

Назва об’єкта: вбудовані нежитлові приміщення поз.13-22 розташовані на першому поверсі п’ятиповерхівки, загальною площею 85,5 м2, за адресою: 89502, Україна, Закарпатська обл., м. Чоп, пров. Прикордонний 7А/1.

Балансоутримувач: Чопська міська рада

Умови оренди об’єкта:

- об’єкт передається з метою розташування офісу, магазину (орендна ставка-18%);

- розмір орендної плати за перший місяць користування майном, складатиме не менше – 3116,48 грн. (Три тисячі сто шістнадцять гривень 48 копійок)

- строк оренди: 3 (три) роки;

- проведення ремонту нежитлового приміщення;

- відшкодувати витрати, пов’язані з підготовкою об’єкту для передачі в орендне користування;

- утримання об’єкту відповідно до діючих норм.

Бажаючим отримати в орендне користування вбудоване нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі п’ятиповерхівки, загальною площею 85,5 м2, за адресою: 89502, Україна, Закарпатська обл., м. Чоп, пров. Прикордонний 7А/1 для розташування офісу, магазину необхідно звертатися із заявою про оренду об’єкту до Центру надання адміністративних послуг Чопської міської ради за адресою: м. Чоп вул. Головна 43.

Ознайомитися з умовами Типового договору оренди комунального майна територіальної громади міста Чоп, Положенням про порядок передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, з переліком документів, які подаються фізичними та юридичними особами разом із заявою, можна на офіційному веб-сайті Чопської міської ради ради: http://old.chopska-gromada.gov.ua, а з об’єктом оренди – за місцем його розташування в робочі дні за попередньою домовленістю по тел. (0312) 71-12-42.