Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про завершення терміну подачі заявок для участі в аукціоні з права оренди земельних ділянок

0

Нагадуємо, що подача заявок завершується через 2 дні, 8 серпня!

З метою реалізації рішення 30 сесії VII скликання Чопської міської ради від 12 червня 2018 року №26 «Про проведення земельних торгів земельних ділянок комунальної власності, права оренди на які підлягає продажу на земельних торгах  у формі аукціону» приватним підприємством «НАВІТА»  було сформовано  окремі лоти для трьох земельних ділянок,  які пропонуються до оренди, а саме:

-земельна ділянка несільськогосподарського призначення загальною площею 3,6334 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15) за адресою м.Чоп, по вул.Степовій №1;

-земельна ділянка несільськогосподарського призначення загальною площею 0,2426 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) за адресою м.Чоп, по вул.Ужгородській №2;

-земельна ділянка несільськогосподарського призначення загальною площею 0,1536 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) за адресою м.Чоп, по вул.Ужгородській №2.

Аукціон земельних торгів відбудеться в приміщенні Чопської міської ради за адресою  м. Чоп, вул. Берег,2  14 серпня 2018 року. Початок аукціону о 11.00  год.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті Держгеокадастру України за наступним посилання:  http://torgy.land.gov.ua/auction/lots/12720.

Аукціон