Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про ремонтні роботи по вулиці Молодіжна

0

Працівниками підрозділу ВП «Львівське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» продовжуються роботи з ремонту мережі водопостачання в місті Чоп.

Після заміни частини магістральної водопровідної труби по вул. Берег, працівники розпочали роботи з заміни частини магістральної водопровідної труби по вул. Молодіжна. Буде демонтовано стару систему теплопостачання та встановлено нову магістраль водопостачання. Отже, тротуар по непарній стороні вулиці Молодіжна буде непридатним для користування.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт, просимо, по можливості прибрати автомобілі з прибудинкової території.

Встановлені нові магістральні трубопроводи будуть в подальшому використовуватися для потреб міського водозабору. Як запевняє керівництво підприємства Львівської залізниці, вони і в подальшому будуть здійснювати ремонт водяної мережі в інших частинах міста, що покращить умови водопостачання мешканцям.

Просимо вибачення за тимчасові незручності та закликаємо мешканців міста бути уважними та обережними поблизу місця проведення робіт, звертати увагу на огороджувальні та захисні знаки.