Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Які роботи ведуться у місті? (ФОТО)

0

Під час засідань сесії міські обранці виділили кошти для проведення ремонтних робіт у місті. На сьогодні частина з них уже виконана, а частина ще триває.

На вулиці Миру, 21 завершується капітальний ремонт внутрішньоквартальних проїздів і пішохідних зон.

На вулиці Берег, 82 проведений капітальний ремонт системи водовідведення зі встановленням нових колодязів.

Другий місяць у місті триває поточний ремонт дорожнього покриття. Зокрема, вулиці Приозерна, Ужгородська, Млинна, Головна, Майстерська, Молодіжна, Берег, Квітова, Тисова, Гоголя, Спортивна, Заводська, Латорицька, Новозагородня, проспект Залізничників, провулок Прикордонників, заїзд до будинків на вулиці Спортивній, 1, 3, вулиці Берег, 18 і проспект Залізничників, 4. Разом із тим було заасфальтовано вулицю Нефелейч, яка була пошкоджена минулоріч після встановлення нової системи водовідведення. Частина дороги, що залишилася, буде впорядкована наступного року. Крім того, найближчим часом буде облаштовано узбіччя.

Також у місті проводиться встановлення дорожніх знаків. Загалом цьогоріч має бути встановлено додатково 29 нових знаків.

У Чопській дитячій музичній школі розпочався капітальний ремонт приміщень другого корпусу. Незабаром буде облаштовано ще два класні приміщення та вбиральня.

Шановні мешканці, просимо вибачення за незручності, які виникають під час проведення ремонтних робіт. І, на жаль, проведення робіт у місті може призупинитися через ігнорування засідань сесій депутатами.