Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання постійної комісії з питань земельних відносин та містобудування / Közlemény a földkérdéssel és városépítéssel foglalkozó állandó bizottság üléséről

0

У понеділок, 23 квітня, у приміщенні залу засідань Чопської міської ради о 14.00 год. відбудеться засідання комісії з питань земельних відносин та містобудування з наступним порядком денним:

1. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
2. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
3. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки.
4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.
7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо відведення земельних ділянок.
8. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
9. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
10. Різне.

Április 23-án, hétfőn kerül sor a csapi önkormányzat üléstermébe, kijevi 14:00 órakor a földkérdéssel és városépítéssel foglalkozó állandó bizottság soros ülésére, melynek napirendi pontjai között az alábbi kérdések szerepelnek:

1. Földterület ingyenes tulajdonba adásáról lakóház, gazdasági épületek és építmények építése és hasznosítása céljából.
2. Földterület ingyenes tulajdonba adásáról lakóház, gazdasági épületek és építmények építése és hasznosítása céljából.
3. Egyes földterületek közötti határok megállapításához (megújításához) szükséges műszaki dokumentációk elkészítésének engedélyezése.
4. Egyes földterületek közötti határok megállapításához (megújításához) szükséges műszaki dokumentációk elkészítésének engedélyezése.
5. Egyes földterületek közötti határok megállapításához (megújításához) szükséges műszaki dokumentációk elkészítésének engedélyezése.
6. Egyes földterületek közötti határok megállapításához (megújításához) szükséges műszaki dokumentációk elkészítésének engedélyezése.
7. Földterületek kiutalásához szükséges műszaki dokumentációk elkészítésének engedélyezése.
8. Földterületek kiutalásához szükséges műszaki dokumentációk elkészítésének elutasításáról.
9. Földterületek kiutalásához szükséges műszaki dokumentációk elkészítésének elutasításáról.
10. Egyéb kérdések.