Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Представник Чопського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провела у ЗОШ №1 лекцію щодо насильства в сім’ї (ФОТО)

0

Учора, 20 березня, з метою реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право” у Чопській загальноосвітній школі I-III ступенів №1 була проведена зустріч виконуючого обов’язки директора Чопського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Аліни Темнікової та учнів 7-х класів. Присутні обговорили тему “Насильства в сім’ї”.

У ході зустрічі велася активна бесіда з учнями 7-А та 7-Б класу щодо того, як вони розуміють поняття “насильство в сім’ї”. Дітям розповіли що таке насильство, розпитали, які види насильства вони знають, яка відповідальність настає за вчинення насильства, розказали про те, куди їм необхідно звертатися у разі насильства в сім’ї і про наслідки насильства для жертви. Учнів було ознайомлено з  інформацією щодо того, які дії відносяться до насильницьких, які покарання за цим наступає, якими можуть бути наслідки.

Аліна Темнікова зауважила, що школярі повинні знати, що в разі виникнення подібних ситуацій завжди є люди, до яких можна звернутися за допомогою: батьки, родичі, вчителі, психологи, а також центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та в служба у справах дітей.