Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення для провайдерів та операторів мереж зв‘язку

0

З метою впорядкування та забезпечення контролю за розміщенням телекомунікаційних мереж, іншого слабкострумового обладнання та мереж зв’язку в житлових будинках та інших об’єктах комунальної власності територіальної громади міста Чоп 36 сесією сьомого скликання Чопської міської ради від 20 грудня 2017 року було прийняте рішення № 12  «Про внесення змін до Положення про порядок проведення телекомунікаційних мереж на території м. Чоп затвердженого рішенням 30 сесії 6 скликання від 15 липня 2014 року № 7».

Просимо Вас до 31 січня 2018 року звернутися до Управителя житлових будинків та інших об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Чоп КЗ ЧМР «Чистий Чоп», за адресою: м. Чоп вул. Головна 43, як до уповноваженого органу на надання погодження на розміщення та укладання договорів сервітуту на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабкострумового обладнання з використанням нерухомого майна комунальної власності міста з операторами згідно затвердженим Положенням.

Положення та рішення розміщено на офіційному сайті Чопської міської ради у мережі Інтернет у розділі «Регуляторні акти» або за посиланням.