Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У загальноосвітній школі №1 нагородили найактивніших учасників, які брали участь в акції зі сортування сміття (ФОТО)

0

У лютому цього року у загальноосвітніх закладах розпочалося роздільне сортування сміття. Чопську малечу привчали розділяти пластик, папір і поліетилен. Зокрема, для цього у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 на кожному поверсі встановили по три спеціальні контейнери.

Сьогодні, 27 листопада, у ЗОШ провели підсумки акції.

“Дітки, я дуже вдячний, що ви зацікавилися ідеєю сортування. І тепер можете привчати до цього й дорослих”, — зауважив очільник Чопа Валерій Самардак.

За активну участь в акції зі сортуванню сміття, що проводилася у школі №1 протягом року подяками міської ради нагородили учнів 1-Б і 2-Б класів та класних керівників Галину Оліферчук і Меланію Копач, пенсіонерку Софію Вайду. Грамотами нагороджені:

 – за І місце учні 5-А класу та класний керівник Світлана Павлова, 10-Б класу та класний керівник Анна Євреш;

- за ІІ місце учні 6-Б класу та класний керівник Ольга Михнова;

- за ІІІ місце учні 6-А класу та класний керівник Олена Переленка.

Також усі переможці отримали невеличкі подарунки та солодощі.

Разом із тим цього ж дня представник благодійного фонду “ОВЕС” підвела підсумки акції “Добро жменями” зі збирання пластикових кришечок і нагородила грамотами найактивніших учасників.

Ми дуже раді, що молоде покоління з ентузіазмом сприйняло починання зі сортування сміття і сподіваємося, що вони й у подальшому братимуть участь у такій позитивній акції. Адже лише спільними зусиллями ми зуміємо зробити наше місто найкращим!