Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі відзначили День пам’яті та примирення і 72-гу річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 9 травня, у Чопі відзначили  День пам’яті та примирення і 72-гу річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Захід розпочався з урочистої ходи головною вулицею міста.

Опісля цього поблизу меморіалу “Загиблим воїнам – визволителям Чопа” відбувся мітинг-реквієм. Урочистий захід відкрив міський голова Валерій Самардак, який подякував ветеранам за їхній героїчний подвиг, за віддані життя заради миру. Згадав очільник Чопа і про мужніх нащадків, котрі у такий складний для нашої країни час також боронять Батьківщину: “Я висловлюю подяку ветеранам за героїзм і мужність, за подвиг і самопожертву.  Вічна слава тим, хто поліг у бою, тим, кого вже нема з нами”.

Із привітальним словом також виступили голова ветеранської організації Чопського прикордонного загону полковник у відставці Віктор Карягін, заступник начальника Чопського прикордонного загону підполковник Сергій Ткаченко.

Зі зворушливими літературними та музичними композиціями виступили учні Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, ансамбль Чопської дитячої музичної школи «Роксолана», хор ветеранів праці.