Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чопські опікунські сім’ї і родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, отримали матеріальну допомогу з Австрії (ФОТО)

0

За ініціативи керівництва міської ради малозабезпечені чопські родини, працівники міських комунальних підприємств, робітники 7 державно-рятувальної пожежної частини   отримали гуманітарну допомогу від Міжнародної асоціації “Полум’я миру”, Австрійської організації ветеранів, Посольства миру в Україні.

Допомогу отримали  2 опікунські сім’ї та родини, які перебувають у складних життєвих обставинах: особи з обмеженими фізичними можливостями, сім’ї, у яких проживають діти-інваліди, люди похилого віку, малозабезпечені, багатодітні родини та матері-одиночки. З Австрії вони одержали: кофти, штани, зимні й осінні куртки, шапки, дитячий одяг, ремені, сумки, ковдри, пледи, іграшки тощо.

Також “гуманітарку” передали міському комітету допомоги солдатським матерям, дружинам і учасникам антитерористичної операції, які в подальшому перешлють її для потреб наших військових на Сході України.