Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі відзначили День Державного Прапора, День Незалежності України (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 23 серпня, у Чопі відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 25-ї річниці Незалежності України. Незважаючи на похмуру погоду, багато людей прийшло на площу, аби урочисто підняти державний прапор. У своєму виступі міський голова Валерій Самардак відзначив: “Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. І саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність”.

Свято розпочалося з гімну України, під який на площі Героїв Майдану  військові Чопського прикордонного загону урочисто підняли державний прапор. Опісля чого ансамбль викладачів дитячої музичної школи виконав пісню “Боже єдиний великий”, а також виступила співачка Маріанна Сухолова.

Урочистою ходою з державним прапором пройшлися жителі Чопа центральною частиною міста. Своєрідний флешбом розпочався на площі Героїв Майдану, пройшов вулицею Головною, площею Європейською і завершився біля міськради.

Згодом урочисті заходи продовжилися поблизу залу засідань Чопської міської ради.

Спеціально для свята підготували номери вихованці ДНЗ «Казка», музичної та загальноосвітньої школи, ансамбль скрипалів “Скерцино”, фольклорний, хореографічні ансамблі “Наргіс” і “Арабеск”, джазову імпровізацію.