Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Про розміщення реклами в невстановлених місцях / Reklámok elhelyezéséről nem kijelölt helyeken

0

Сьогодні у Чопі знову була виявлена реклама, розміщена в невстановленому для цього місці. Нагадуємо: забороняється розклеювати рекламні оголошення на стовпах, деревах тощо, оскільки це порушує благоустрій міста та несе за собою адміністративну відповідальність. Однак люди, до яких ми звернулися, щоб вони зняли розвішану рекламу, не вбачають у цьому ніякого порушення.

Шановні мешканці міста Чоп! 

Чопська міська рада висловлює прохання не клеїти оголошення в невстановлених для цього місцях!

У місті встановлено 4 спеціальні дошки, де можна розміщувати рекламу, не наражаючись на адміністративне правопорушення:  на розі просп. Залізничників і вул. Миру, вул. Берег і просп. Залізничників, вул. Квітова і Туряниці, вул. Миру.

Розклеювання рекламних оголошень в недозволених для цього місцях тягне за собою адміністративну відповідальність. Відповідно до ст. 152 “Кодексу України про адміністративні порушення”, яка посилається на правила благоустрою, котрі затверджуються місцевою радою, штраф за порушення норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів сягає від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб (340-1360 гривень), громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700).

Просимо небайдужих мешканців міста у разі виявлення реклами у невстановлених місцях звертатися у Чопську міську раду (71-12-90, 71-12-42).

Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто кращим!

Tisztel csapi lakosok!

A Csapi Városi Tanács kéri, ne ragasszanak hirdetéseket a nem kijelölt helyeken!

A városban  4 speciális tábla van kihelyezve, ahol reklámokat lehet elhelyezni, anélkül, hogy adminisztratív jogsértést követnének el: a Vasutasok sugárút és a Béke utca kereszteződésében, a Bereg utca és Vasutasok sugárút sarkán, a Virág és a Turjanica utcák sarkán, a Béke utcában.

A reklámhirdetések kiragasztása nem engedélyezett helyeken adminisztratív felelősségre vonást von maga után. Ukrajna adminisztratív szabálysértésekről szóló Kódexe 152. cikkelye értelmében, amely a területrendezésre hivatkozik, amit  a helyi tanácsok hagynak jóvá, a települések területrendezési szférájában a normák és a  szabályok megsértéséért, a települések  rendezési szabályai megsértéséért az állampolgárok adómentes minimáljövedelme 20-tól 60-ig terjedő  összegének megfelelő büntetés jár a lakosság és a hivatali személyek számára (340-1360 hrn.), az állampolgárok-a vállalkozói tevékenység szubjektumai számára az állampolgárok adómentes minimáljövedelme ötventőlszázig terjedő  összegének megfelelő büntetés jár.

Kérjük városunk nem közömbös lakosait, amennyiben nem kijelölt helyen látnak reklámot, forduljanak a Csapi Városi Tanácshoz (71-12-90, 71-12-42).

Csak közös erőfeszítéssel tudjuk szebbé tenni városunkat!