Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі відбулося офіційне відкриття першості Закарпаття з футболу (ФОТО)

0

Сьогодні, 23 квітня, у місті відбулося офіційне відкриття першості Закарпаття з футболу в 2016 році.

У другому турі чемпіонату Закарпаття змагалися переможці Першої ліги Західної зони сезону 2015 року ФК «Локомотив-Чоп» і ФК «Великий Березний».

Турнір відкрив секретар міської ради Михайло Чолавин. «Чопська міська рада докладе максимум зусиль для відновлення чопського футболу. Хочу побажати глядачам  яскравих футбольних моментів, а нашим хлопцям, щоб вони наступного року, коли ми знову відкриватимемо чемпіонат Закарпаття, відкривали чемпіонат області уже вищої ліги», — відзначив Михайло Васильович.

Також із привітальним словом виступив представник Федерації футболу міста Чоп Володимир Чайка. «Ця гра сама по собі приносить радість, але інколи і засмучення. Один із таких моментів був минулого року, коли від своїх спонсорських зобов’язань відмовився Фонд ім. Г. Кірпи. Але у місті знайшлися меценати, добрі люди. Дякую владі, яка повернулася до цієї гри обличчям, тобто надала допомогу. Спільно була пророблена колосальна робота: клуб фактично створився заново. З чим ми його і вітаємо!» — зауважив Володимир Прокопович.

У підсумку наші старші футболісти здобули другу перемогу (4:2), а юнаки зіграли в нічию (1:1).