Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У міській раді засідала робоча група з визначення першочергових заходів благоустрою та покращенню соціально-побутового стану Чопської міської територіальної громади

0

Вчора, 09 червня, в залі засідань Чопської міської ради відбулося перше засідання робочої групи з визначення першочергових заходів благоустрою та покращенню соціально-побутового стану Чопської міської територіальної громади. До складу робочої групи увійшли депутати та працівники міської ради.

На засіданні було обрано більшістю голосів голову робочої групи – Короля Юрія Юрійовича та секретаря робочої групи – Кметик Тетяну Миколаївну (одноголосно).

Під час засідання до обговорення піднімалися питання ремонту ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 ім. Іштвана Сечені, ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 Чопської міської ради, Червонівського ЗЗСО та Тисаашванської ЗЗСО.

Гіжан І.С. проінформував про проєктно-кошторисні документації, які вже виготовлені та про ті, які знаходяться в стадії виготовлення, а саме які стосуються ремонту доріг місцевого значення між населеними пунктами Чопської міської територіальної громади та в самих населених пунктах. Також повідомив, що до Ужгородської районної ради направлено листи щодо фінансування ремонту зазначеного дорожнього покриття або передачі цих доріг на баланс Чопської міської ради.