Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі відзначили День залізничника та вшанували пам’ять Георгія Кірпи (ФОТО)

0

Сьогодні, 4 листопада, відбулися урочистості з нагоди Дня залізничника. На заході були присутні працівники міської ради, представники залізниці, ветеранської організації, депутатського корпусу, священнослужителі.

Із вітальним словом виступив міський голова Валерій Самардак, котрий привітав присутніх із Днем залізничника та зазначив: “Чоп завжди був й буде центром залізничного розвитку, руху для нашого майбутнього. Багато хто з присутніх має тісні зв’язки з залізницею, багато хто працював на залізниці й віддав своє життя. Я вітаю усіх зі святом і хотів би, щоб ми з вами збиралися кожен рік. Щоб це стало нашою доброю традицією. Я бажаю всім здоров’я, натхнення, а залізниці — процвітання”.

Опісля цього до меморіального знаку було покладено квіти, а священнослужителі церкви Успіння Пресвятої Богородиці отець Микола і отець Віталій провели молебень.

Також цього дня з нагоди професійного свята вшанували пам’ять почесного громадянина Чопа, колишнього Міністра транспорту та зв’язку України Георгія Кірпи покладанням квітів до меморіальної дошки та щирими словами вдячності.

Про неоціненний вклад Георгія Миколайовича у розбудову залізниці та щиру допомогу її працівникам розповіла голова  громадської організації Ради ветеранів України Чопської міської територіальної громади Катерина Вересюк.

Наостанок отець Микола і отець Віталій провели молебень за упокій душі Георгія Кірпи.