Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулася установча конференція новоутвореної громадської організації Ради ветеранів України Чопської МТГ (ФОТО)

0

Сьогодні, 28 липня, у залі засідань Чопської міської ради відбулася установча конференція новоутвореної громадської організації Ради ветеранів України Чопської міської територіальної громади. Окрім членів ГО, на заході були присутні Чопський міський голова Валерій Самардак та голова Організації ветеранів України Закарпатської області Ілля Гулянич.

Засідання розпочалося з хвилини мовчання на честь керівників організації, які, на жаль, уже не з нами.

Після цього виступив очільник Чопської міської територіальної громади Валерій Самардак: “Дивлячись на ваші сяючі очі, на ваше бажання допомагати і працювати на наше місто, я бажаю вам, щоб ви і надалі  залишалися такими молодими. Я дякую вам за те, що ви завжди маєте натхнення, бажання та здоров’я робити все, щоб наше місто процвітало. Спасибі вам за допомогу.

Разом із ти бережіть  ваше здоров’я, ваших рідних та близьких, бо саме це дасть можливість і надалі нам рухатися. Від вашого здоров’я, від вашого настрою, посмішок дуже багато залежить в нашому місті. Я дякую вам за те, що ви, не побоюсь цього слова, єдині в місті, які дійсно роблять дуже і дуже багато.

Життя іде, ви вибираєте нового керівника. Я дуже би хотів, щоб плани, які ви будували багато років тому, зокрема, і з керівниками, які вже не з нами, були виконані. А міська рада допомагала і буде допомагати по всім питанням”.

Під  час установчої конференції було обрано кількісний та персональний склад Ради, членів президії,  голову та заступників: Катерина Вересюк – голова, Богдана Кашуба та Людмила Березовська – заступники, Лариса Іштовка, Оксана Фелдій, Лариса Фомічова, Людмила Рущак – члени.