Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про прийняття рішення “Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами”

0

Шановні мешканці Чопської міської територіальної громади!

Інформуємо, що 3 червня 2021 року було затверджено рішення виконавчого комітету “Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами“. Відповідно до якого:

  1. Встановлено тариф на послуги з поводження з побутовими відходами на території Чопської міської територіальної громади, розроблений ТОВ «АВЕ Ужгород» в сумі 260,94 грн. за 1 м. куб. для всіх категорій споживачів, із врахуванням планових витрат на поводження з відходами на Чопському полігоні ТПВ (Чопське МВВ).
  2. Встановлено, що нарахування плати та збору коштів від споживачів за послуги з поводження з побутовими відходами на території Чопської міської територіальної громади здійснюватиметься ТОВ «АВЕ Ужгород» з подальшим відшкодуванням витрат за надання послуг з поводженням з відходами на Чопському полігоні ТПВ (Чопський МВВ) комунальному підприємству Чопської міської ради «Чистий Чоп», згідно договору.
  3. ТОВ «АВЕ Ужгород» укласти договори з споживачами на надання послуг відповідно до даного рішення.
  4. Дане рішення набирає чинності з 05.06.2021 року.
  5. Вважається таким, що втратило чинність з 01.07.2021 року рішення виконавчого комітету Чопської міської ради від 20 листопада 2018 року № 270 «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».