Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 22 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 55 питань, серед яких 3 додаткових.

Присутні заслухали та затвердили звіт про роботу Міського центру соціальних служб і відділу архітектури та містобудування протягом 2020 року, Положення про евакуаційну комісію Чопської міської територіальної громади та її посадового складу, розпорядження міського голови про закінчення опалювального сезону. Також було внесено зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини, уповноважено посадових осіб на складення протоколів про адміністративні порушення, затверджено Порядок реєстрації та зберігання справ та форм протоколу про адміністративне правопорушення, надано дозвіл на видалення зелених насаджень і приватизацію квартири, впорядковано адресне господарство.

Разом із тим введено у дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу та рекомендовано комісії провести засідання, на якому розглянути питання збільшення строку договору з подальшим затвердженням протоколу на позачерговому засіданні виконавчого комітету.

Наостанок було прийнято 38 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 7 рішень про надання допомоги на поховання.