Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 18 грудня,  відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 53 питання, серед яких 4 додаткові.

Засідання розпочалося з представлення керуючого справами, зі знайомства нового складу виконкому та з ознайомлення членів з його функціями та повноваженнями. Після цього присутні заслухали та затвердили звіт про підсумки виконання бюджету міста за січень – вересень 2020 року, план роботи Виконавчого комітету Чопської міської ради на І квартал 2021 року, виконання заходів з підготовки господарського комплексу та установ бюджетної сфери до роботи в осінньо – зимовий період 2020-2021 рр., розпорядження міського голови про початок опалювального сезону. Також були схвалені Програма соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, проєкт бюджету Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.

Разом із тим надано дозволи на приватизацію квартир, житлових приміщень (кімнат) у гуртожитку, на отримання компенсації за належне для отримання житлове приміщення неповнолітньою дитиною та від імені малолітньої дитини, дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право користування яким мають діти, статус “дитини, позбавленої батьківського піклування”, змінено договір найму житлового приміщення, внесено зміни до рішення виконавчого комітету.

Наостанок було прийнято 36 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 1 рішення про надання допомоги на поховання.