Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чопська міська рада підписала Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом “Центр громадських ініціатив” у рамках проєкту “Закарпаття єдине” (ФОТО)

0

Сьогодні, 5 серпня, під час робочої зустрічі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю у рамках виконання проєкту “Закарпаття єдине” між Чопською міською радою та Благодійним фондом “Центр громадських ініціатив”.

Метою проєкту “Закарпаття єдине” є проведення низки освітніх і культурних заходів для національних меншин у районах Закарпаття з високою концентрацією меншин. Цей проєкт здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) і став можливим завдяки щирій підтримці американського народу.

Благодійний фонд “Центр громадських ініціатив” здійснюватиме організацію та проведення ряду українських освітніх і культурних заходів, зокрема, вистави Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв, Закарпатського обласного академічного театру ляльок, зустрічі з сучасними письменниками Закарпаття та митцями. У рамках проєкту також передбачено проведення воркшопів із тем лідерства та підприємництва.

Меморандум діятиме до кінця 2020 року.