Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопському прикордонному загоні відбувся естрадний концерт “Зірки – охоронцям кордону” (ФОТО, ВІДЕО)

0

Учора, 30 липня, на території Чопського прикордонного загону відбувся естрадний концерт “Зірки – охоронцям кордону”. Свою творчість глядачам дарували Злата Огнєвіч, лідер гурту “Скай” Олег Собчук,  Олександр Лозовський, команда “Ліги сміху”  “Збірна Кременчуга”.

“У цьому році ми зустрічали наш Новий рік у Мар’їнці у 28-ї бригади. Начальник штаба наш побратим, із яким були в Авдіївці, каже: “Давай заїдемо до хлопців на КП “Мар’їнка”. До хлопців за 6 років ніхто не приїздив із артистів. Нам було соромно. Тому ми з друзями зібралися. Почали ми зі Станиці Луганської. Чому? Тому що в Києві навпроти Управління Держприкордонслужби є пам’ятник, на якому написано: “6992 кілометри 982 метри державного кордону. Що таке метри на фронті ми бачили на власні очі. На тій самій Авдіївській “промці” до ворога було 70 метрів. За кожен метр хлопці воюють і віддають своє життя.

У знак великої вдячності і пошани ми почали свій тур. Ми тут перед вам з вдячністю за те, що ви робите, що ви стоїте на кордоні. Ми почали із Щастя і їдемо вздовж кордону. Сьогодні були у вас. За вашими плечима кордон, за моїми плечима 92 країни світу. Коли я виїжджав із країни я бачив прикордонників, коли повертався бачив вас також. І я розумів, що в нашій державі є державний кордон. Є держава. Ви є обличчям держави, за яке нам не соромно”, — зауважив ініціатор та ідейний натхненник проекту Юрій Тира.

За неймовірні емоцій та яскравий виступ артистів нагородили грамотами Чопського прикордонного загону та вручили пам’ятні подарунки. Також секретар Чопської міської ради Михайло Чолавин вручив співакам подяку Чопської міської ради та запросив усіх після завершення карантину повертатися до міста ще не один раз з великими концертами на головній площі міста.

Більше відео за посиланням.