Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 18 червня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 25 питань, серед яких 6 додаткових.

Члени виконавчого комітету заслухали та затвердили інформацію про підготовку навчальних закладів міста до нового навчального року та господарського комплексу та установ бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр., план роботи Виконавчого комітету Чопської міської ради на ІІІ квартал 2020 року. Разом із тим надано статус “дитина, позбавленої батьківського піклування”, дозвіл на тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою, на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право користування яким мають діти,  та затверджено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води комунального підприємства Чопської міської ради «Водоканал Чоп».

Наостанок було прийнято 17 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 1 матеріальна допомога на поховання.

На завершення міський голова попросив усіх дотримуватися карантинних заходів у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на коронавірус COVID-19 в області.