Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

0

Сьогодні, 10 квітня, у міській раді в онлайн-режимі відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім членів комісії ТЕБ та НС, були присутні начальник відділу економіки та інвестицій Тетяна Чебан, начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду Ужгородського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Ганна Ломага, спеціаліст Ужгородського МРВ Управління ДСНС України у Закарпатській області Владислав Пазина.

Члени комісії затвердили перелік об’єктів критичної інфраструктури, діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.

Також було вирішено рекомендувати підприємствам, установам, організаціям, громадянам міста з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб” і постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, рішення регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 10.04.2020 року №4 запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, шляхом виконання додаткових профілактичних немедикаментозних заходів, під час вихідних та святкових днів, серед яких:

- обмежити пересування та перебування громадян в громадських місцях;

- без особливої потреби, утриматися від перебування у громадських місцях;

- не виходити на вулиці населених пунктів;

- утриматися від використання власних транспортних засобів;

- утриматися  від переміщення між населеними пунктами;

- без особливої потреби, утриматися від відвідування аптек, продовольчих магазинів, автомобільних заправних станцій тощо.

Термін: у період вихідних (святкових) днів (з 13 год. 00 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів.

Разом із тим керівникам підприємств, установ, закладів та організацій всіх форм власності необхідно забезпечити безперебійну/стабільну роботу об’єктів критичної інфраструктури, діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.