Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Інформація щодо забезпечення Управління ЦНАП обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів

0

Як ми повідомляли, у 2019 році Чоп виграв конкурс щодо забезпечення ЦНАПу обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів.

Відповідно до листа Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства у межах програми «Підтримка реалізації комплексної реформи державного управління» було виділено кошти для забезпечення ЦНАПів обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів.

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із забезпечення ЦНАП обладнанням одержувачем бюджетних коштів та проведення заходів із закупівлі відповідного обладнання визначене Державне підприємство «Український центр «Безпека».

Із метою виконання заходів із закупівлі відповідного обладнання ДП «Безпека» 19.11.2019 року було оголошено відкриті торги з публікацією англійською мовою щодо закупівлі для ЦНАП відповідного обладнання.

Разом із тим, приймаючи до уваги вимоги законодавства та автоматичного визначення системою електронних торгів строків і термінів, а також інформацію отриману від потенційних постачальників щодо постачання обладнання протягом 90 днів за умови попередньої оплати, завершити процедуру закупівлі обладнання для ЦНАП до кінця 2019 року виявилося неможливим.

Коштів Мінекономіки на закупівлю обладнання в Державному бюджеті на 2020 рік не передбачено.